Interhome vakantiewoningen

NAJAARSTRIP MARCIENNE COLLECTION - 06/12/2023 -

De breigoedfabriek van Marcienne te Kirchhoven (D) is uitgerust met uiterst moderne, geautomatiseerde breimachines en kan daarom de actuele modetrends op de voet volgen. Alles wordt door hen ontworpen en gebreid en is dus exclusief. Daarom is het ook een begeerde bestemming geworden voor fans van de mode, die er graag terugkeren.

Je geniet er van koffie met gebak en een live modeshow, een presentatie van de exclusieve Marcienne Dames-collectie. Daarna is er gelegenheid voor een ontspannen bezoek aan de winkel, met mode voor elke leeftijdscategorie en in alle maten verkrijgbaar, uitsluitend hier verkocht.

Na dit bezoek is er een middagmaal voorzien in Landgasthof Lutgen, en vervolgens een bezoek met gids aan de Yunus Emre-moskee, een Turkse moskee in de Genkse wijk Sledderlo.

De moskee heeft een weidse gebedsruimte: 1200 m2, kleurrijk vast tapijt, serene architectuur, indrukwekkend spreekgestoelte en sierlijke Arabische geschriften. De moskee wordt zonder schoeisel betreden en is genoemd naar de dichter Yunus Emre, één van de belangrijkste soefi-dichters van Turkije. 

Er is ook koffie of thee met gebak voorzien.  Na het bezoek keren we huiswaarts.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

woensdag 6 december 2023

€ 69,00 per persoon

bezoek Marcienne met koffie of thee met gebak, middagmaal, bezoek aan de moskee met koffie of thee met gebak.

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2023 reizen verpalen bvba | contact |