Interhome vakantiewoningen

VOORJAARSTRIP MARCIENNE + MAASPARELTOCHT - 9/5 -

De breigoedfabriek van Marcienne te Kirchhoven (D) is uitgerust met uiterst moderne, geautomatiseerde breimachines en kan daarom de actuele modetrends op de voet volgen. Alles wordt door hen ontworpen en gebreid en is dus exclusief. Daarom is het ook een begeerde bestemming geworden voor fans van de mode, die er graag terugkeren.

Je geniet er van koffie/thee met gebak en een live modeshow, een presentatie van de exclusieve Marcienne Dames-collectie . Daarna is er gelegenheid voor een ontspannen bezoek aan de winkel, met mode voor elke leeftijdscategorie en in alle maten verkrijgbaar, uitsluitend hier verkocht.

MAASPARELTOCHT met uitgebreide lunch aan boord : een kop verse soep, een assortiment harde en zachte broodjes (wit en tarwe), belegd met jong belegen kaas, gekookte slagersham, Limburgse cervelaat, zwarte woudham, vleeskroket en 2 kopjes koffie of thee.

We ontdekken de zuidelijke Maasplassen en Grensmaas tijdens een 2 uur durende rondvaart met een schip van Rederij CASCADE.  We varen door de haven van Maasbracht die zich mag rekenen tot de grootste binnenvaarthavens van Europa. 

Onderweg hebben we een eersteklas uitzicht op de oevers van maasparels Maasbracht, Wessem en Thorn.  We passeren het prachtige natuurgebied Koningsteen. Na de boottocht keren we huiswaarts.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

dinsdag 9 mei 2023

€ 69,00 per persoon

bezoek Marcienne, boottocht met lunch

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2023 reizen verpalen bvba | contact |