Interhome vakantiewoningen

ROYAL CHRISTMAS FAIR DEN HAAG - 20/12/2022 -

In de voormiddag vertrekken we vanuit Essen naar de Nederlandse stad Den Haag waar we een bezoek brengen aan de feestelijke, sfeervolle, kleurrijke Royal Christmas Fair.  Met vele tientallen kersthuisjes, duizenden led-lichtjes, sfeervolle vuurtjes, glühwein en een bezoek van de enige echte Kerstman spreekt deze 16-daagse kerstmarkt velen tot de verbeelding. 

Ook maakt de bijzondere programmering met kinderactiviteiten, kerstacteurs, (kinder)koren, voorstellingen, een Christmas Sing Along en een Gospel Night deze kerstmarkt een bezoek meer dan waard ! De kerstmarkt vindt plaats in het historische hart van Den Haag.

Een bezoekje aan de Royal Christmas Fair ‘moet’ bijna gepaard gaan met een dagje shoppen in Winkelstad Den Haag !  Het aanbod in de Binnenstad, op de Frederik Hendriklaan en op de wereldberoemde Haagse Markt (grootste van Europa) is werkelijk onovertroffen.
Den Haag heeft verspreid over het centrum en de stad een smaakvol en afwisselend aanbod qua eten en drinken.

Vooraleer we naar de kerstmarkt gaan genieten we van een lunchbuffet in restaurant De Kleine Leeuw (Van Der Valk), net buiten Den Haag. Dit omvat diverse broodsoorten, broodjes, croissants, diverse vleeswaren, kazen en zoetwaren, warme gerechten, seizoensalade, yoghurt en kwark. 

Daarbij is er onbeperkt koffie, thee, melk en jus d’orange.  (andere dranken zijn te betalen)

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

dinsdag 20 december 2022

€ 49,00 per persoon

autocarreis, lunchbuffet

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2022 reizen verpalen bvba | contact |