Interhome vakantiewoningen

NAJAARSTRIP MARCIENNE COLLECTION - 30/11/2022 -

De breigoedfabriek van Marcienne te Kirchhoven (D) is uitgerust met uiterst moderne, geautomatiseerde breimachines en kan daarom de actuele modetrends op de voet volgen. Alles wordt door hen ontworpen en gebreid en is dus exclusief. Daarom is het ook een begeerde bestemming geworden voor fans van de mode, die er graag terugkeren.

Je geniet er van koffie met gebak en een live modeshow, een presentatie van de exclusieve Marcienne Dames-collectie (mét verloting!). Daarna is er gelegenheid voor een ontspannen bezoek aan de winkel, met mode voor elke leeftijdscategorie en in alle maten verkrijgbaar, uitsluitend hier verkocht.

Na dit bezoek is er een middagmaal voorzien in Landgasthof Lutgen, en vervolgens een bezoek aan Designer Outlet Roermond, een paradijs voor iedereen die graag een dagje shopt: met maar liefst 150 winkels en 200 designermerken tegen kortingen die oplopen tot 70%.

Wij bieden voor elk wat wils : van beeldbepalende modemerken zoals Prada, Gucci, Armani, Burberry en Moncler tot en met sportlabels, zoals Puma, Reebok, Asics, Nike en Adidas, en gangbare merken, zoals Guess, Diesel, Superdry en Desigual.

Onze mooie locatie ligt op loopafstand van het historische centrum van Roermond. Er zijn tal van cafés en restaurants, kinderspeelhoek, en bovendien bieden wij een hoop extra services. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. 

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

woensdag 30 november 2022

€ 55,00 per persoon

bezoek Marcienne, middagmaal, bezoek Designer Outlet Roermond

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2022 reizen verpalen bvba | contact |