Interhome vakantiewoningen

lekkerbekkendag - 13/09/2022 -

We vertrekken richting Walcourt naar de Chocolaterie Vanlieff’s. Hier worden we onthaald met een lekker ontbijt met artisanale chocoladebereidingen. Koffie of artisanale chocolademelk zijn inbegrepen.

Daarna bezoeken we deze in 1988 gestichte artisanale chocolaterie. De chocolatier vertelt ons over de rijke wereld van de chocolade die zijn passie vormt. Laat u betoveren in dit paradijs van lekkernijen met een proevertje als toemaatje. Het middagmaal (3 gangen) gebruiken we in een plaatselijk restaurant, dranken zijn NIET inbegrepen.

Daarna maken we een rondrit doorheen de Viroinvallei en de uitgestrekte bossen van deze schilderachtige streek, vlakbij de Franse grens en bezoeken het Ecomuseum te Treignes. Dit museum is ondergebracht in de kasteelhoeve uit de 16 de eeuw en stelt allerlei oude ambachten tentoon. We kunnen hier zelfs een demonstratie klompen maken bijwonen.

De tijdelijke expositie “Jeu, Set et Match”, gaat ondermeer over de tennisraketten Donnay die in deze streek werden vervaardigd. We sluiten de dag af met een kleine maaltijd in een plaatselijk restaurant en keren daarna huiswaarts.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

dinsdag 13 september 2022

€ 78,00 per persoon

autocarreis, ontbijt, bezoek chocolaterie, middagmaal (dranken niet inbegrepen), bezoek Ecomuseum en avondmaal.

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2022 reizen verpalen bvba | contact |