Interhome vakantiewoningen

pairi daiza - 18/08/2022 -

Pairi Daiza, een van de mooiste dierenparken van Europa! Het park ligt in Cambron-Casteau in de Waalse provincie Henegouwen. Het is gevestigd op de site van de voormalige ‘Abdij van Cambron’ die destijds tot de cisterciënzerorde behoorde. In het park zijn vele ruïnes te vinden die hieraan herinneren.

Op 11 mei 1994 gingen de deuren open onder de naam ‘Paradisio’. Later zou Paradisio, ‘Pairi Daiza’ worden. Dit betekent ‘gesloten tuin’ in het Perzisch. Wel 800 verschillende diersoorten, waaronder de meest buitengewone van onze planeet, wonen in territoria die hun natuurlijke habitat zo goed mogelijk nabootsen.

De voorbije jaren werden er een aantal opmerkelijke parkwerelden geopend waaronder in
2019 ‘The Last Frontier’. Er kwamen maar liefst 8ha parkgrond bij die u van het hart van Brits Colombia naar Noord-Amerika voeren. Beren, wolven, poema’s en nog vele andere dieren zijn in deze wereld te bewonderen.

Bezoek de nieuwigheden in 2022: ‘The Land of the COLD’, een uitzonderlijk werelddeel gewijd aan de Noord- en de Zuidpool! Een unieke kans om ijsberen, walrussen en indrukwekkende Siberische tijgers te ontmoeten. De Pinguïngrot vol sneeuw, met de 3 kleine Zuidelijke Rotsspringers en de pedagogische expo ARKTOS. De klimaatopwarming treft de natuur. Wat kunnen we doen om de planeet te helpen ?
DATUM : dinsdag 19 juli 2022

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

 

INBEGREPEN IN PRIJS:

donderdag 18 augustus 2022

€ 64,00 per persoon (volwassenen)
€ 62,00 per persoon (senioren)
€ 52,00 per persoon (kind 3 t.e.m. 11 jaar)

autocarreis, inkom Pairi Daiza

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2022 reizen verpalen bvba | contact |