Interhome vakantiewoningen

pairi daiza - 14/07/2020 -

Pairi Daiza, een van de mooiste dierenparken van Europa! Het park ligt in Cambron-Casteau in de Waalse provincie Henegouwen. Het is gevestigd op de site van de voormalige ‘Abdij van Cambron’ die destijds tot de cisterciënzerorde behoorde. In het park zijn vele ruïnes te vinden die hieraan herinneren.

Op 11 mei 1994 gingen de deuren open onder de naam ‘Paradisio’. Later zou Paradisio, ‘Pairi Daiza’ worden. Dit betekent ‘gesloten tuin’ in het Perzisch. Wel 700 verschillende diersoorten, waaronder de meest buitengewone van onze planeet, wonen in territoria die hun natuurlijke habitat zo goed mogelijk nabootsen.

De voorbije jaren werden er een aantal opmerkelijke parkwerelden geopend waaronder in
2019 ‘The Last Frontier’. Er kwamen maar liefst 8ha parkgrond bij die u van het hart van Brits Colombia naar Noord-Amerika voeren. Beren, wolven, poema’s en nog vele andere dieren zijn in deze wereld te bewonderen. Dit jaar opent ‘The Land of the Cold’, een wereld die u meeneemt naar de feeërieke landschappen van Lapland.

Treed binnen in het territorium van onder andere ijsberen en Siberische tijgers! Bovendien neemt Pairi Daiza deel aan kweekprogramma’s om bedreigde diersoorten in stand te houden. Daarom leende de Chinese overheid in 2014, voor een periode van 15 jaar, 2 reuzenpanda’s uit aan het park. Na de geboorte van de eerste babypanda ‘Tian Bao’ in 2016, werd er in 2019 ook een pandatweeling geboren, ‘Bao Di’ en ‘Bao Mei’.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

 

INBEGREPEN IN PRIJS:

dinsdag 14 juli 2020

€ 58,00 per persoon (volwassenen)
€ 56,00 per persoon (senioren)
€ 46,00 per persoon (kind 3 t.e.m. 11 jaar)

autocarreis, inkom Pairi Daiza

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2020 reizen verpalen bvba | contact |