Interhome vakantiewoningen

voorjaarstrip marcienne met boottocht -06/05 -

Naar goede gewoonte starten we onze dag met een uitgebreid bezoek aan Marcienne in Kirchhoven (D). In dit breigoedfabriek ontwerpen én produceren ze al jaar en dag een eigen, exclusieve modecollectie. We kijken naar een modeshow waarin de nieuwe en stijlvolle voorjaarscollectie wordt geshowd.

Tijdens de show genieten we van een kopje koffie of thee met een broodje. Na de show verloten ze een mooie prijs. Tot slot brengen we een bezoek aan de winkel van Marcienne waar iedereen, vrijblijvend, naar hartenlust de collectie kan passen én aankopen indien gewenst. De collectie is uitsluitend hier te koop en werd ontworpen voor alle vormen, maten en leeftijden.

In de namiddag rijden we naar Maasbracht (NL). Schip Ahoy! We gooien de trossen los en zetten koers door het schitterende Maasplassengebied in Limburg. Uitgestrekte landschappen afgewisseld met pittoreske dorpsgezichten glijden tijdens deze boottocht aan u voorbij.

Tijdens de rondvaart krijgen we een uitstekend ‘captainsbuffet’ (2-gangen buffet) voorgeschoteld. Aan entertainment geen gebrek want er zal ook voor gezellige live muziek gezorgd worden.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

 

 

woensdag 6 mei 2020

€ 55,00 per persoon

onthaal in Marcienne met koffie/thee en broodje, bezoek breigoedfabriek met modeshow, bottocht met 2-gangenbuffet en livemuziek

 

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2020 reizen verpalen bvba | contact |