Interhome vakantiewoningen

boottocht biesbosch - UITGESTELD WEGENS CORONA -

‘Lentetocht, een dagje op het water!’ We vertrekken in Essen rond 08u30. Om 09u45 worden we verwacht aan de aanlegsteigers in Drimmelen (NL). Rederij ‘Zilvermeeuw’ verwelkomt ons op de boot met koffie/thee en appelgebak. We vertrekken voor een 5 uur durende boottocht dwars door Nationaal park ‘De Biesbosch’ naar Werkendam. Via de Biesboschsluis komen we terecht op het kanaal ‘Nieuwe Merwede’. Een unieke ervaring!

Rond de middag kan u aan boord genieten van een zeer uitgebreide en gevarieerde lunch. Huisgemaakte soep, 5 soorten brood, verscheidene soorten kaas- en vleesbeleg, een warme snack, zoet beleg, onbeperkt koffie/thee of melk,… En dit is nog maar een greep uit het aanbod dat voor u klaar zal staan.

Onze reis zet zich verder op de Beneden Merwede met langs de oevers uitzicht op de plaatsen: Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Dordrecht. Dan varen we verder door de Dordtse Kil, het Hollands Diep en onder de Moerdijkbruggen door. Tot slot komen we via de Amer terug aan in Drimmelen waar de boot zal aanmeren.

Rond 15u00 stappen we terug in de autocar en rijden we weer huiswaarts.

VOOR DEZE UITSTAP WORDT EEN NIEUWE DATUM GEPLAND (CORONAVIRUS).

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

zaterdag 23 mei 2020
(NIEUWE DATUM VOLGT)

€ 59,00 per persoon (volwassene)
€ 39,00 per persoon (kind 3 t.e.m. 11 jaar)

autocarreis, inkom Floraliën

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2020 reizen verpalen bvba | contact |