Interhome vakantiewoningen

kerstuitstap vaals/Monschau - 20/12/2019 -

We rijden met de autocar vanuit Essen naar het Nederlandse Vaals. We worden er ontvangen voor de lunch in brasserie-restaurant ‘Wilhelminatoren’. Daarna rijden we, onder leiding van een gids, vanuit Vaals naar onze volgende halte: het schilderachtige stadje Monschau (D).

Je waant je weer even helemaal terug in de tijd want hier staat een authentieke kerstmarkt op je te wachten! Dit prachtige kleine Duitse plaatsje ligt in het Eifelgebergte en wordt tijdens de kerstperiode omgetoverd tot een ware sprookjeswereld.

In het idyllische centrum staan rond de grote verlichte kerstboom veel knusse kerststalletjes. Vanaf december staat er in de kerk van Monschau-Höfen ook een mooie en grote kerststal. Pleinen en straatjes met rondom de geur van vers gebakken wafels, glühwein en warme chocolademelk maken het plaatje helemaal af terwijl live muzikanten u een speciaal kerstgevoel bezorgen.

Tegen de avond rijden we terug naar brasserie-restaurant ‘Wilhelminatoren’ voor een 3-gangen diner. Aankomst terug in Essen rond 22 uur.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

 

INBEGREPEN IN PRIJS:

vrijdag 20 december 2019

€ 59 per persoon

autocar heen/terug – lunch– korte rondrit met gids – shuttle naar de kerstmarkt in Monschau – 3-gangen diner met keuze van hoofdgerecht vlees/vis

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2019 reizen verpalen bvba | contact |