Interhome vakantiewoningen

NAJAARstrip marcienne 2019 - 4/12/2019 -

We starten onze dag met een bezoek aan de breigoedfabriek van Marcienne te Kirchhoven (D). Hier ontwerpen en produceren ze al meer dan 20 jaar een eigen exclusieve modecollectie. Terwijl we genieten van een kopje koffie/thee met een gebakje, stellen ze hun stijlvolle en modieuze najaarscollectie voor in een modeshow. Naar goede gewoonte wordt er ook een mooie prijs verloot. Na de show gaan we naar de winkel van Marcienne waar iedereen naar hartenlust kan passen, snuisteren en shoppen. Bovendien is de collectie nergens anders verkrijgbaar en is ze ontworpen voor ieders vorm en leeftijd.

Hierna rijden we naar Landgasthof‘ Haus Lutgen’ (D) voor een 3-gangen lunch. Na het eten, rijden we naar het outletshoppingcentrum ‘Maasmechelen Village’ (B). Tussen de meer dan 100 luxe merkboetieks, eet- en drinkgelegenheden vindt iedereen zeker zijn/haar gading. Bovendien krijg je hier het hele jaar door tot maar liefst 60% korting op de normale prijs! Dé perfecte kans dus om de eerste kerstcadeautjes in de wacht te slepen. Rond 18u30 rijden we terug richting Essen. Aankomst voorzien tegen 20u30.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

 

woensdag 4 december 2019

€ 45,00 per persoon

Inbegrepen: onthaal in Marcienne met koffie/thee en gebak, breigoedfabriek en modeshow, 3-gangen lunch in ‘Haus Lutgen’, bezoek aan het outletshoppingcentrum ‘Maasmechelen Village’

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2019 reizen verpalen bvba | contact |