Interhome vakantiewoningen

drijvende kerstmarkt leiden - 17/12/2019 -

Rond 10 uur zetten we koers richting het Nederlandse Leiden want voor het 8ste opeenvolgende jaar vindt hier de drijvende kerstmarkt plaats. We starten de middag met een koffietafel. Daarna trekken we de historische binnenstad in waar meer dan 80 kraampjes drijven op het water van de ‘Nieuwe Rijn’. Hier beleef je een unieke ervaring want dit is de enige plaats in Nederland waar je zo een drijvende markt kan vinden. Je kan hier tevens genieten van een gezellige winterse rondvaart onder het genot van een warm dampend glaasje glühwein of een ander drankje om je mee te verwarmen.

Ook ijspret is hier niet ver te zoeken want aan de kerstmarkt grenst de drijvende ijsbaan. Alsof dat nog niet genoeg is, staat er ook nog een nostalgische kermis om de dag helemaal compleet te maken.


Op het podium van de kerstmarkt is er dagelijks een culturele programmering. Dit gaat van lokale singer-songwriters tot grote bekende sterren als Jan Smit. Bovendien wordt er ook een podium aangeboden aan de vele Leidse koren die je nóg meer in kerststemming brengen.

In 2016 werd Leiden bekroond met de titel: ‘Beste kerstmarkt van Europa 2016’. Als dát geen eer is!

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

dinsdag 17 december 2019

€ 40 per persoon

koffietafel met koffie/thee, soep en kroket, autocar heen/terug

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
 
© 2019 reizen verpalen bvba | contact |