Interhome vakantiewoningen

kerstmarkt dordrecht - 13/12/2019 -

In de voormiddag vertrekken we vanuit Essen naar de Nederlandse stad Dordrecht waar we een bezoek brengen aan de grootste kerstmarkt van Nederland. In deze periode van het jaar ademt Dordrecht gewoonweg kerst uit.

In de historische binnenstad kun je tussen honderden kramen, pagodes en podia dé ultieme kerstsfeer ervaren. Een ware belevenis zijn de muzikale winterterrassen. Met het indrukwekkende Stadhuis op de achtergrond kun je genieten van een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolademelk. ’s Avonds kan je hier uit volle borst meezingen tijdens de Chistmas-sing-a-long. Zowel klassieke- als moderne kerstnummers komen aan bod. Tussen de Nieuwe Haven en de Houttuinen kun je in een echte arrenslee met de Kerstman op de foto.

Een andere, niet te missen, stop tijdens een rondje over deze kerstmarkt is de Grotekerkstuin. Hier kijk je je ogen uit in het kersttheater. In deze intieme setting trakteren verschillende artiesten en muzikanten je op leuke acts en een theatershow. Bovendien kun je hier ook de levende kerststal vinden. Herders ontfermen zich over ganzen, kippen, schapen, geiten en zelfs een kameel. De allerkleinsten kunnen de dieren zelfs aaien. Rond 20 uur keren we huiswaarts. Aankomst in Essen wordt voorzien rond 21 uur.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

vrijdag 13 december 2019

€ 21 per persoon

autocar h/t

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
 
© 2019 reizen verpalen bvba | contact |