Interhome vakantiewoningen

Grotten van Han + Wildpark - 23/07/2019 -

Meer dan 500.000 jaar geleden verliet de Lesse, een rivier aan de rand van de Ardennen, haar natuurlijke vallei en stortte zich in de diepte van het zogenaamde ‘Massif de Boine’. De rivier zocht zich een weg doorheen het kalkmassief en verliet het 2km verder. Hierdoor ontwikkelde zich een buitengewoon netwerk van onderaardse gangen die we dezer dagen kennen als ‘de Grotten van Han’.

Dit fenomeen, het verdwijnen van de rivier en het verderop weer opduiken, is uniek in West-Europa. Al meer dan 250 jaar kun je de grotten bezoeken en zijn er al meer dan 30 miljoen bezoekers ontvangen! Het ‘Massif de Boine’ en de oude verlaten vallei van de Lesse, werden ingericht als wildpark waarin verschillende Europese diersoorten gehuisvest zijn. Er leven o.a. wolven, lynxen, herten, beren...

De site met wel 250ha. pure natuur laat je toe de dieren, die in semi-vrijheid leven, te observeren. In de voormiddag komen we aan in Han en starten we ons bezoek met een lekker kopje koffie/thee met een koffiekoek. Hierna gaan we een kijkje nemen in de prachtige grotten en krijgen we er een aangepaste rondleiding.

Rond de middag genieten we van een 2-gangen menu met drank. Na het eten rijden we met de bezoekerstrein doorheen het wildpark. Als vieruurtje krijgen we nog een kopje koffie/thee met een stuk taart.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

 

dinsdag 23 juli 2019

€ 69,00

autocarreis, koffie/thee met koffiekoek, 2-gangen menu met drank, bezoek grotten + wildpark, koffie/thee met taart

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2019 reizen verpalen bvba | contact |