Interhome vakantiewoningen

Eifeldorpjesroute met boottocht - 11/07/2019 -

De Eifel is een mooie en fascinerende streek die voor het grootste gedeelte in het westen van Duitsland ligt. Een klein gedeelte ervan ligt in de Belgische Oostkantons. De streek kent veel natuurschoon en is enorm gevarieerd.

Ze herbergt veel historische stadjes die het bezoeken meer dan waard zijn. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers kunnen hier dus zeker hun hart ophalen. Omgeven door de weelderige bossen, vind je de ‘Rursee’, een van de grootste stuwmeren van het land. Het meer is een geliefde trekpleister bij zowel binnen- als buitenlandse toeristen.

We beginnen onze uitstap in Vaals (Nederland) voor een kopje koffie/thee en vlaai.

We ontmoeten er onze gids en rijden onder zijn/haar leiding richting de Duitse Eifel voor een adembenemende boottocht op de ‘Rursee’. Als middagmaal krijgen we een originele ‘eifelplatte’ geserveerd.

Na de lunch rijden we, via verschillende leuke dorpjes, naar Monschau. Dit is een typisch Duits dorpje aan de rand van de Eifel, aan de bovenloop van de rivier ‘Rur’.

We hebben wat vrije tijd om dit leuke, pittoreske dorp te verkennen. Je vindt hier ondermeer vakwerkhuizen, musea en boetiekjes.

We rijden vervolgens vanuit Monschau terug naar Vaals voor een 3-gangen diner met keuze vlees/vis voor het hoofgerecht.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

 

donderdag 11 juli 2019

€ 72,00

autocarreis, koffie/thee met vlaai, lunch, boottocht, Eifeldorpjesroute en bezoek aan Monschau met gids, diner met keuze vlees/vis voor het hoofdgerecht

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2019 reizen verpalen bvba | contact |