Interhome vakantiewoningen

tuinenroute: 'hart van brabant' - 18/06/2019 -

Deze tuinenroute is gelegen in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Brabant en bestaat uit een bezoek aan 3 bijzondere tuinen. Alvorens in de eerste tuin te starten, worden we onthaald met een kop koffie/thee en een stuk vers gebakken appeltaart. Daarna bezoeken we de eerste tuin: Tuin in het Bos.

Dit is een landschappelijke tuin van wel 4000m, gelegen in het bosrijke ‘Landgoed Kamersven’ te Maarheze. Rond de middag worden we verwacht in restaurant ‘Hof van Huijbers’ in Mierlo waar we zullen lunchen in de ‘Hoogh Kamer’, een unieke locatie met een prachtig uitzicht over de velden. In de namiddag rijden we naar tuin nr. 2: De Winckelgaard. Dat is een spontane siertuin die zich kenmerkt door de vele grote, kleurrijke bloemperken. De tuin kent tevens een mooie variatie aan grassen en bomen en is subtiel verrijkt met ambachtelijk handwerk uit het verleden en het heden.

Daarna bezoeken we de derde en laatste tuin: Tuin aan het Boord. Deze tuin werd door de jaren heen in verschillende gedeelten opgebouwd. In elk jaargetijde staat hier wel iets in bloei wat maakt dat de tuin het hele jaar door prachtig is om in te vertoeven. Hier vind je o.a. een mediterrane tuin, een grassentuin en een moderne Japanse tuin. Bovendien staat in elke tuin koffie/thee en frisdrank klaar voor ons.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

 

dinsdag 18 juni 2019

€ 57,00

autocarreis, onthaal met koffie/thee en appeltaart, bezoek 3 tuinen met koffie/thee/frisdrank, lunch in restaurant Hof van Huijbers

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2019 reizen verpalen bvba | contact |