Interhome vakantiewoningen

voorjaarstrip marcienne 2019 - 14/05/2019 -

We starten onze dag met een bezoek aan stroopfabriek ‘Canisius’. We worden ontvangen met een kopje koffie/thee en vlaai, krijgen een film over het productieproces te zien en bezichtigen het stroopmuseum. Met wat geluk, als het productieproces het toelaat, kunnen we ook een kijkje nemen op de beker afvulafdeling. We sluiten af in de stroopwinkel van ‘Canisius’. Bovendien krijgt iedereen een pakketje met 3 soorten stroop cadeau.

Hierna rijden we naar Landgasthof ‘Haus Lutgen’ voor een 2-gangen lunch. Na de lunch, gaan we naar de breigoedfabriek van Marcienne in Kirchhoven (D). Hier ontwerpen én produceren ze al meer dan 20 jaar hun eigen, exclusieve modecollectie. Tijdens een kopje koffie met gebak, geniet u van een modeshow waarin de stijlvolle en modieuze nieuwe collectie wordt geshowd. Na de show wordt er een mooie prijs verloot. We brengen een bezoekje aan de winkel van Marcienne waar u naar hartenlust kleding kan passen en kan snuisteren tussen de rekken. De collectie is alleen maar hier verkrijgbaar en is ontworpen voor alle vormen, maten en leeftijden.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

 

 

dinsdag 14 mei 2019

€ 49,00 per persoon

bezoek stroopfabriek 'Canisius' met koffie/thee en vlaai, pakketje met 3 soorten stroop, 2-gangenlunch in Landgasthof 'Haus Lutgen', onthaal in Marcienne met koffie/thee en gebak, bezoek breigoedfabriek en modeshow

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2019 reizen verpalen bvba | contact |