Interhome vakantiewoningen

KEUKENHOF 2019 - 18/04/2019 -

Keukenhof 2019 - 70e editie: "Flower power"

Wat is Keukenhof?
Het leukste en fleurigste dagje uit! Het is een bloemenpark ten noordwesten van Lisse (Bollenstreek) in Zuid-Holland. Dit voorjaar staan er meer dan 7 miljoen bloembollen met wel 800 verschillende soorten tulpen in bloei. Naast ruim 32ha. aan bloemen, kunt u eveneens genieten van: bloemenshows, inspiratie tuinen, kunstwerken en evenementen. Uniek én onvergetelijk!

Tulpomania?
Het verhaal van de tulp is indrukwekkend. Bollen die goud waren, het verhaal van de zwarte tulp… Bovendien zijn er beroemdheden die hun eigen tulp kregen! Al deze verhalen zijn te vinden in de tentoonstelling ‘Tulpomania’ in het Juliana Paviljoen. Doop uw eigen tulp, zie hoe tulpen gekweekt worden en krijg tips van experts over het gebruik van bloembollen in uw eigen tuin.

Flower Power?
Dat is het thema dit jaar! Bloemen inspireren mensen. Hier verbinden de bloemen mensen van over de hele wereld door samen te genieten van de geuren en de kleuren. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat ‘Flower Power’ voor de sfeer van begin jaren ’70. Een prachtig thema om de 70e Keukenhof-editie mee te vieren!

En voor kinderen?
Ook voor kinderen is het hier een waar feest. Dankzij de gratis speurtocht, het doolhof, de kinderboerderij en de speeltuin vervelen zelfs de allerkleinsten onder ons zich geen minuut.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

donderdag 18 april 2019

€ 42,00 per persoon (volwassenen)
€ 32,00 per persoon (kind 4 t.e.m. 16 jaar)

autocarreis, inkom Keukenhof

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2019 reizen verpalen bvba | contact |