Interhome vakantiewoningen

Rondrit Vaals/Schloss Merode - 20/12/2018 -

We vertrekken met de autocar in Essen en rijden naar het Nederlandse Vaals. Hier worden we in brasserierestaurant ‘Wilhelminatoren’ ontvangen voor de lunch.

Daarna rijden we, onder leiding van een gids, vanuit Vaals via een mooie en landelijke route naar onze volgende halte: Schloss Merode bij Langerwehe (D). Prins en Prinses Charles-Louis nodigen u graag uit op hun jaarlijkse kerstmarkt.

De pittoreske markt, waar ambachtslieden graag hun kunsten en producten aan u voorstellen, is versierd met duizenden lichtjes. De binnenplaats met grote verlichte kerstboom, de honderden kaarsen, fakkels en lantaarns zorgen voor een romantische sfeer.

In het kasteel maakt u kennis met traditionele ambachten die de mooiste kerstdecoraties aan u presenteren. We zien er houtdraaiers, smeedkunstenaars, pottenbakkers, glasblazers, enz… aan het werk. Een kerstkribbe met levende dieren beeldt het kerstverhaal uit. Een
marionettespel en theaterstukken zorgen ondertussen voor de nodige animatie.

Voor het diner, rijden we terug naar brasserie-restaurant ‘Wilhelminatoren’ in Vaals. We sluiten deze gezellige dag af en rijden terug naar Essen.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

 

donderdag 20 december 2018

€ 65,00 per persoon

autocar heen/terug – koffietafel met koffie/thee – rondrit met gids – bezoek Schloss Merode/kerstmarkt – 3-gangen diner met keuze van hoofdgerecht vlees/vis

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2018 reizen verpalen bvba | contact |