Interhome vakantiewoningen

FEESTCOLLECTIE bij marcienne - 5/12/2018 -

Op 5 december zetten we weer koers naar de breigoedfabriek van Marcienne in Kirchhoven (D). Tijdens een kopje koffie met een stuk taart, aanschouwen we een live modeshow waarin de exclusieve, stijlvolle en modieuze eindejaarscollectie geshowd wordt.

Na de show, is er de verloting van een mooie prijs. Hierna brengen we een bezoek aan de winkel van Marcienne waar u naar hartenlust kleding kan passen en kan neuzen tussen de rekken. De collectie is verkrijgbaar in alle maten en is geschikt voor alle leeftijden. Na het shoppen, rijden we richting Landgasthof “Haus Lutgen” voor een 3-gangen menu.

Na het eten, rijden we naar Rotem (Limburg) waar we een bezoek brengen aan Stichting Ommersteyn. Dit is een zorgboerderij waar mens en dier in harmonie samen leven en dit alles in een prachtig landschap. Bovendien produceren zij een reeks artisanale producten zoals kazen en fruitsappen. We worden rond 16u00 verwacht voor een korte rondleiding op de boerderij, de kaasmakerij en de hoevewinkel. Hierna mag er uiteraard ook geproefd worden!

Alvorens huiswaarts te keren, nuttigen we een kopje koffie of thee en een broodje. Hierna rijden we terug naar Essen.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

 

woensdag 5 december 2018

€ 55,00 per persoon

onthaal met koffie en taart, bezoek Marcienne met modeshow, middagmaal bij Landgasthof “Haus Lutgen”, bezoek Ommersteyn met proeverij, koffie/thee/water en broodje

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2018 reizen verpalen bvba | contact |