Interhome vakantiewoningen

hilversum - beeld & geluid ontdekken - 30/08/2018 -

Bij aankomst in Hilversum worden we ontvangen met koffie/thee en een TV-gebakje.  Een gids neemt ons mee op ontdekkingstocht door het gebouw van Beeld en Geluid.  U zult versteld staan van het imponerende atrium met zijn gevel van kleurrijk reliëfglas.  Verder krijgt u een indruk van de gigantische  omvang   van  de  nationale televisie- en
audio-archieven die opgeslagen liggen in een 'Canyon' van 16 meter diep.

Na deze rondleiding neemt u de 'ring' in ontvangst om de media experience in te gaan. Met deze 'ring' kunt u het programma afstemmen op uw eigen wensen. Kijken, luisteren, doen en beleven: een bezoek aan de Beeld en Geluid experience is een belevenis om nooit te vergeten.

We stappen ook in de trein van de Hillywood Tours. Goed geïnformeerde gidsen nemen je mee voor een uitgebreide rondleiding over het Media Park. In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild, sterren rijzen en vallen en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de studio's, de wereld van de televisie, onze enthousiaste gids vertelt je er alles over! Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niks is wat het op televisie lijkt….
De lunch ‘RADIO’ wordt geserveerd in het Atrium.

Met een variatie aan belegde sandwiches met jong belegen kaas, eiersalade, mortadella en kiprollade. Alle sandwiches zijn voorzien van garnituur. Gebaseerd op 3 sandwiches per persoon. Inclusief melk, karnemelk en jus d'orange en één stuk handfruit en de ‘soep van de dag’. Het bezoek duurt ongeveer tot 16.30 uur.  Dan keren we huiswaarts. Het wordt beslist een zeer boeiende dag in Hilversum !

Reserveer snel, het aantal plaatsen is beperkt!

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

donderdag 30 augutus 2018

€79,00 per persoon

autocarreis, programma in Hilversum en radiolunch

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2018 reizen verpalen bvba | contact |